Isännöintivelho tuottaa laadukasta, modernia ja tehokasta hallinnollista isännöintiä taloyhtiöille

Velhon toiminta-alue on erityisesti Helsinki ja lähiympäristöt sujuvien liikenneyhteyksien päässä. Asiakasyhtiöiden helppo saavutettavuus on hyvän palvelun osatekijä. Vähemmän matkustamista tarkoittaa enemmän ja parempaa palvelua.

Velho keskittyy olennaiseen. Osaamiseni painopiste on hallinnollisessa isännöinnissä

Minulla on tekninen pohjakoulutus ja hyvä ymmärrys rakennustekniikasta, mutta tekniset työt ja esimerkiksi osakasremonttien valvonta tilaan hyviksi toteamiltani ulkopuolisilta asiantuntijoilta. Koen välttämättömäksi, että olen riippumaton taloyhtiöiden käyttämistä alihankkijoista. Näin voin edustaa aina ja ainoastaan taloyhtiön etua. Yritykselläni ei näin ollen ole intressiä esimerkiksi ylivalvoa osakasremontteja laskuttamisen vuoksi. Valvon kuitenkin huolellisesti ulkopuolisten asiantuntijoiden osaamista ja työn laatua yhdessä asiakasyhtiöiden hallitusten kanssa. Jos ulkopuolinen konsultti tekee huonoa työtä tai laskuttaa kohtuuttomasti, hän ei tee töitä johtamissani taloyhtiöissä enää uudestaan. Huolellinen kiinteistönpito perustuu riittävään tietoon rakennusten ja rakenteiden kunnosta, minkä vuoksi kannustan aina asiakkaitani teettämään asiantuntijoilla tarpeelliset selvitykset päätöksenteon pohjaksi. Tässä työssä avuksi on perusteellisesti laadittu kiinteistön kuntoarvio, jonka lisäksi teetetään tarvittavat rakennekohtaiset lisätutkimukset. Toki yhtiön rakenteiden teknistä ylläpitoa voidaan suunnitella myös taloudellisten käyttöikien pohjalta, mikäli asiantuntija-arvioiden teettäminen ei ole jostain syystä tarkoituksenmukaista.

Tehokas ja läpinäkyvä taloushallinto

Asiakasyhtiöitteni kirjanpito on täyssähköinen. Tehokkaasti hoidettu taloushallinto jättää enemmän aikaa taloyhtiöiden operatiiviseen johtamiseen. Asiakkailla on aina esteetön pääsy kirjanpitoon kotikoneellaan, sillä katselutunnukset sähköiseen kirjanpitoon sisältyvät isännöinnin perushintaan. Palvelussa voi vaivatta tarkastaa taloyhtiön maksuvalmiuden ja laskut. Asukkailla on mahdollisuus tilata vastikelaskunsa halutessaan e-laskuna tai suoramaksuna.

Viestinnän avoimuus on avainsana

Suuri osa isännöinnin laatuongelmista liittyy huonoon viestintään hallituksen ja isännöitsijän välillä. Velhossa on käytössä kaikki mahdolliset työkalut sen varmistamiseksi, että hallitus ja osakkaat ovat aina ajan tasalla yhtiönsä hoidosta. Hallituksen kanssa jaan tietoa päivittäisistä asioista yhteisen viestintäalustan kautta. Työssäni käyttämät ja asiakirjat vien taloyhtiökohtaiseen pilvipalveluun, johon voidaan myös toteuttaa taloyhtiökotisivut, mikäli yhtiöllä ei sellaisia entuudestaan ole käytössä. Asiakirjoihin on ryhmäkohtainen pääsy sen mukaan, kuuluuko käyttäjä yhtiön hallitukseen sekä onko hän osakas vai vuokralainen. Mikäli hallituksessa on jäseniä, jotka eivät ole tietojärjestelmien käyttäjiä, he saavat halutessaan toivomansa aineistot myös perinteisessä paperimuodossa.

Kilpailen laadulla

Palvelutuotannossa hyvää, halpaa ja nopeaa ei voi saada samalla kertaa. Yritykseni tarjoaa hyvää ja ripeää isännöintiä. Sitä ei voi tehdä, jos hinnoittelee palvelunsa liian halvaksi ja kompensoi tätä ottamalla kontolleen liikaa asiakkaita. Uskon, että monissa taloyhtiöissä on nähty mihin hintakriteerillä kilpailuttaminen johtaa ja ollaan valmiita sekä vaatimaan laatua että maksamaan siitä. Hyvä isännöitsijä voi omalla osaamisellaan tuottaa taloyhtiölle merkittäviä säästöjä mm. energiakuluissa. Vastaavasti huono, mutta halpa tekee vahinkoa paljon enemmän kuin säästää. Koska käytän moderneja työkaluja ja prosessini ovat tehokkaita, pystyn kuitenkin tarjoamaan myös yllättävän kilpailukykyisen hinnan.

Hinnoittelen selkeästi

Teen kaikkeni sen eteen, että palveluni hinta on asiakkaalleni mahdollisimman läpinäkyvä ja selvä. Taistelen tässä isännöintialalle tyypillisiä monimutkaisia ja kokonaiskustannuksia hämärtäviä hinnastoja vastaan. Tarjoan isännöintipalveluja kiinteällä kuukausipalkkiolla, joka sisältää kaikki edellä mainitsemani modernit palvelukanavat. Tehtävänjaosta sovitaan sopimuksessa tarkasti asiakasyhtiön hallituksen kanssa ja niistä töistä, joiden ei sovita kuuluvan kuukausipalkkioon, laskutan yksinkertaisella tuntihinnalla. Velhon isännöinnissä tiedät, mistä maksat.