Yritys

Isännöintivelho Oy, tuttavallisesti Velho, on v. 2013 perustettu Helsingin Tapanilasta käsin toimiva isännöintiyritys, jonka yrittäjänä toimii Jaani Wahlman, isännöitsijä ITS®.  

Velhon missio on selvä: tuoda laatu ja ammattiylpeys takaisin isännöintiin.

Ennen oli osakasisännöitsijöitä, jotka asuivat samaa taloa, jota isännöivät. Kukapa nyt omaa taloaan haluaisi hoitaa huonosti! Monistakin syistä osakasisännöitsijät ovat vähentyneet ja tilalle ovat tulleet isot isännöintiorganisaatiot, joissa työtä tekevillä isännöitsijärengeillä ei ole juuri mitään muita kannusteita kuin oma työmoraalinsa. Valitettavasti moraalikin on rapistunut työtahdin käydessä hektisemmäksi. Isännöitäviä kohteita on liikaa eikä isännöitsijän oma palkkaus jousta työn laadun tai taloyhtiöiden menestyksen mukaan. Tämä on johtanut minimipanokseen ja minimisuorittamiseen.

Tähän haluan Isännöintivelhossa tehdä muutoksen. Haluan isännöidä hallinnoimiani kohteita kuin asuisin niissä itse. Yrittäjänä olen sitoutunut tähän, koska saavuttamani tulos näkyy heti omassa henkilökohtaisessa taloudessani. Jotta asiakkaani pysyvät tyytyväisinä, päivitän jatkuvasti osaamistani ja tutkin asioita taloyhtiöiden edun mukaisesti. Samasta syystä kuin osakasisännöitsijöillä ennen, minulla ei ole varaa hoitaa talojani huonosti.

Palvelut-sivulla kerron lisää siitä, miten käytännössä realisoin toiminta-ajatukseni laadukkaaksi isännöinniksi, josta sinun taloyhtiösi hyötyy.